ICT op de Groene Ring

 

De ICT op de Groene Ring is constant in ontwikkeling. Daniëlle Evers is onze ICT-coördinator. Zij beheert de website, de social media, de software-programma's, Digiduif, etc. Samen met Marike Ketelaars en Han van Eerten vormen zij de werkgroep en kijken zij naar mogelijkheden om de ICT op de Groene Ring actueel te houden en uit te breiden. 

voor vragen over het gebruik van software, sturen van foto's voor de site, gebruik van Digiduif : devers@montessori-groenering.nl 

Veel ouders stellen vragen over het gebruik van diverse apps. Kennisnet heeft regelmatig een overzicht  van handige apps en websites voor kinderen.
klik hier

Software

De kinderen werken op school met diverse software programma's. Steeds meer van deze programma's zijn ook thuis te gebruiken. Hiervoor kunnen ze inloggen met hun inloggegevens die ze van de juf hebben gekregen.

Eén van de programma's is Ambrasoft; een oefenprogramma voor meerdere vakgebieden. Ambrasoft is ook thuis te gebruiken. Hiervoor heeft u een activeringscode nodig. Deze kunt u gratis krijgen via onze ICT coördinator. 

Tip vanuit de MR Groene Ring: Schoolspot

Hoge kortingen op ICT voor alle ouders bij schoolspot.nl! 

Schoolspot.nl is dé ICT-webwinkel voor het basis- en speciaal onderwijs waar ouders en medewerkers met veel korting officiële software, hardware en andere ICT-gerelateerde producten kunnen bestellen. Deze korting kan oplopen tot wel 90% en dat wil de school jullie niet onthouden! Schoolspot.nl is geen commerciële webwinkel, maar een dienst voor het onderwijs. Door slimme overeenkomsten die zijn gesloten met leveranciers en omdat jouw basisschool vaak al een gedeelte betaald voor het gebruik thuis, krijg je flinke onderwijskorting als je via schoolspot.nl koopt.