Nieuwsbrief ontvangen?

Wil je ook op de hoogte blijven van ons laatste nieuws? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en geef  daarbij aan van welke locatie u de Nieuwsbrief wil ontvangen.

In Memoriam: Ise Wedel, oud-leerling en dochter van juf Manon

2017-01-17 11.00.54Op vrijdag 13 januari is Ise Wedel op 13 jarige leeftijd overleden. Ise is een oud-leerling van De Groene Ring Zuid en dochter van onze juf Manon van Egdom.

Wij zijn allemaal geschokt en erg verdrietig en leven mee met zus Sola, moeder Manon en vader Jeroen.

Wij herinneren ons Ise als een vrolijke, sprankelende, energieke meid. Betrokken, behulpzaam en altijd geïnteresseerd in de ander en in voor een praatje. Regelmatig dook ze op in de lagere groepen om te helpen. Een mooie karakteristieke opmerking kwam afgelopen vrijdag van één van haar vriendinnen en oud-klasgenootjes tijdens de stilte die viel na dit verschrikkelijke nieuws: 'juf, waarschijnlijk was het Ise geweest die nu als eerste wat gezegd had'.

Op beide locaties zijn er herinneringsplekken gemaakt met daarbij een boek voor ouders om hun medeleven in te schrijven. In de klassen is er ruimte voor de kinderen om iets te maken wat de leerkrachten toe zullen voegen aan het boek.

A.s woensdagavond is er gelegenheid tot afscheid nemen van Ise en het condoleren van de familie van 18.30 tot 20.30u in Zaal Gieling in Groessen. Daarbij vraagt de familie om een kleurrijke bloem en een donatie aan de Hartstichting.

De begrafenis vindt vrijdag in besloten kring plaats.